fbpx

Schilderwerk door mijnhuisok

Schilderwerk door mijnhuisok

Wil je je huis geschilderd hebben? mijnhuisok verzorgd al het schilderwerk voor jouw woning.

Je weet dat je woning regelmatig geschilderd moet worden, maar het is niet altijd makkelijk om dat georganiseerd te krijgen. Want hoe weet je bijvoorbeeld wat er geschilderd moet worden en hoe dit het beste uitgevoerd kan worden? En hoe weet je of de schildersbedrijven waar je offertes opvraagt betrouwbaar zijn en goed werk afleveren? Hoe vergelijk je die offertes? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoeveelheid tijd die het jou kost. Het is gedoe waar je je liever niet mee bezig wil houden.

De kracht van mijnhuisok

Maak je over al het voorgaande niet druk! mijnhuisok neemt je alle zorgen uit handen. Met een persoonlijk en maatwerk advies zorgen wij ervoor dat je zorgeloos van je huis kunt genieten. Én we zijn ook nog eens veel voordeliger, omdat we enkel datgene behandelen wat nodig is.

Onze manier van werken is daardoor ook nog eens veel beter voor het milieu. We besparen op verschillende vlakken zo’n 20% tot 50%! Zo maken we minder uren, produceren we minder afval en gebruiken minder verf en vervoer. Daarnaast kijken we ook naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld naar de ontwikkeling van ‘groene verf’.

Zekerheid:

100% garantie op een goed onderhouden woning! En dit alles is ook eenvoudig weer stop te zetten. Je zit dus niet vast aan ons. Wil je de samenwerking stopzetten, dan checken we altijd nog even of er wederzijds openstaande verplichtingen zijn en lossen die op. Dus je leest het goed: we nemen je alle zorgen omtrent het schilderwerk van je huis uit handen. Zodat jij kunt ontspannen en van je huis kunt genieten!

Verzorgd schilderwerk door mijnhuisok

Plan Schilderwerk

Naast het schilderwerk kan mijnhuisok ook ander onderhoud aan je woning regelen. Zo kunnen we je het onderhoud van je schilderwerk voor de komende 15 jaar aanbieden (Plan Schilderwerk). Onze specialisten inspecteren dan jaarlijks je woning. Ze zien wat er op dat moment aan onderhoud nodig is en zorgen meteen voor de uitvoering van het schilderwerk door topvaklieden (wij werken met vaste partners). Zie Plan Schilderwerk op onze website; https://www.mijnhuisok.nl/plan-schilderwerk/

En naast het schilderwerk kunnen we je ook helpen met het werk aan platte – en hellende daken, metselwerk, timmerwerk, goten. Kortom; al het onderhoud aan je huis.

Voorbeelden van een mijnhuisok Plan Schilderwerk Aanbieding  en een Opdrachtbevestiging

Zie Plan Totaalonderhoud op onze website; https://www.mijnhuisok.nl/plan-totaalonderhoud/.

Zie ook OnderhoudNL

 

Was this article helpful?

Related Articles

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support