Verduurzaming? Wij zoeken voor je uit wat zinvol is.

Verduurzaming van je huis betekent verlaging van de energiekosten en je huis wordt er comfortabeler van, maar het is niet altijd eenvoudig om te bepalen welke verduurzamingsmaatregelen het meest geschikt zijn voor jouw huis.

mijnhuisok biedt je eerlijk en onafhankelijk advies. We hebben de kennis in huis om samen met jou een uitgebalanceerd verduurzamingsplan op te stellen, voorzien van een doorrekening voor wat betreft de aanschafkosten in verhouding tot de terugverdientijd van de maatregelen.

Als je dat wil, voeren we vervolgens de werkzaamheden voor je uit.

Vraag een vrijblijvend globaal advies voor de verduurzaming van jouw woning.

Klik hier

Op weg naar een duurzame woning in vier stappen

We nemen vóór het einde van de eerstvolgende werkdag contact met je op.

  • De onderhoudsadviseur van mijnhuisok komt langs om verder te praten en een preciezer inzicht te krijgen in de verduurzamingsbehoefte voor de komende jaren.
  • Aan de hand van de schriftelijke rapportage stemmen we gezamenlijk af welke verduurzamingsmaatregelen zinvol zouden zijn.
  • Ook deze 2e stap is kosteloos en vrijblijvend. Aan jou de keus of je opdracht geeft tot stap 3, het opstellen van een plan. Daar zijn wel kosten aan verbonden. Op basis van de gekozen maatregelen vertelt de adviseur je vooraf wat de kosten van het opstellen van het plan zijn.
  • Bij opdracht krijg je uiteraard de kosten van het opstellen van het plan terug.
  • mijnhuisok stelt een gedetailleerd meerjarenplan op van de te nemen verduurzamingsmaatregelen voorzien van een doorrekening van de terugverdientijd van iedere maatregel.
  • Pas dan hoef je te beslissen over stap 4: het eventueel door ons laten uitvoeren van de maatregelen in het plan.

Wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van alle afgesproken verduurzamingsmaatregelen.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen